Ochrana osobních údajů

 

Vážíme si Vaší důvěry, se kterou nám poskytujete své kontaktní údaje. Společnost H&B Biomedical Technologies s.r.o. shromažďuje pouze ty informace, které slouží k identifikaci kupujícího.

Tyto informace, včetně telefonického spojení, slouží i pro přepravní služby při zasílání zboží.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Při registraci na www.biomedshop.cz dáváte souhlas se zpracováním osobních údajů o vás a vašich objednávkách. H&B Biomedical Technologies s.r.o. chrání soukromá data kupujícího před zneužitím. Tyto informace shromažďujeme dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a informací. Nikdy je neposkytujeme třetím stranám.

Údaje o vaší činnosti na e-shopu

Shromažďujeme údaje o vašich objednávkách a nákupech. To je nutné z důvodů zajištění dodávek zboží, vyřizování reklamací a slouží také k oboustranné zpětné kontrole. Všechny tyto informace jsou ukládány do databáze, kterou neposkytujeme třetím stranám. Některé informace jsou předávány partnerům, kteří zajišťují platební styk ( banky, vydavatelé platebních karet a v případě splátkového prodeje i příslušná společnost, poskytující tyto služby ). Tyto informace jsou poskytovány pouze pro jednotlivé platební transakce a v rámci plnění zákona o ochraně osobních údajů.

Vymazání osobních údajů

Chcete-li zcela odstranit veškeré Vaše údaje z naší databáze, zašlete nám prosím žádost o vymazání údajů na e-mailovou adresu info@hbbt.cz. Vaše osobní údaje budou odstraněny. V případě dalších nákupů budete vyzváni k provedení nové registrace.

Zasílání nabídkových emailů

Při registraci na www.biomedshop.cz je vám nabídnuto zařazení do databáze zákazníků, kterým je pravidelně zasílán informační email. Zasílání těchto emailů se řídí novelou zákona č. 480/2004 Sb.

Odebírání informačních emailů můžete kdykoli zrušit.

Platnost registrace

Neaktivní registrace jsou po 12 měsících nečinnosti automaticky smazány.

Registrace, které obsahují chybné informace, nebo jsou neúplné ( není k dispozici adresa/město, e-mail uživatele apod. ) si vyhrazujeme smazat bez předchozího upozornění.

H&B Biomedical Technologies s.r.o. si vyhrazuje právo zrušit platnost registrace z on-line databáze těm zákazníkům, kteří opakovaně hrubě porušují obchodní podmínky.

 

H&B Biomedical Technologies s.r.o. © 2018